Algemene Vergadering voortaan ook digitaal mogelijk

Tijdens de eerste golf van de Covid-19 pandemie voorzag het KB nr. 4 van 9 april 2020 reeds in de mogelijkheid om de Algemene Vergadering uit te stellen.

Thans, in de tweede Corona-golf, laat de Minister van Justitie, Vincent van Quickenborne, in een persbericht weten tegemoet te komen aan de vraag van de sector om een digitale Algemene Vergadering mogelijk te maken.

Algemene Vergaderingen zullen voortaan dus ook digitaal (of hybride) kunnen plaatsvinden. Uiteraard blijft het mogelijk voor mensen die niet digitaal aanwezig kunnen zijn om fysiek aanwezig te zijn, mits naleving van de coronamaatregelen, of een volmacht te geven.

Daarnaast wordt opnieuw de mogelijkheid voorzien om de Algemene Vergaderingen (vanaf 01/10/2020 tot en met 31/03/2021) met een jaar uit te stellen naar de eerstvolgende 15-daagse periode. Niettemin zal de Algemene Vergadering moeten worden georganiseerd indien één of meer mede-eigenaars met minstens 1/5e van de aandelen in de gemeenschappelijke delen hierom vragen.

Indien U hierover nog vragen heeft, staan wij uiteraard graag te Uwer beschikking.

Over de auteur

We are an outstanding law firm elit nec, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar voluptate velit esse cillum.

contact info

Adres

Antonissen Advocaten
Schermersstraat 30
B-2000 Antwerpen

Telefoon
+32 3 303 39 00
E-mail
Scroll naar boven